Γκάφα από τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου -Μπέρδεψε το όνομα του Τριντό [βίντεο] - iefimerida.gr

Γκάφα από τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου -Μπέρδεψε το όνομα του Τριντό [βίντεο]

Φωτογραφία: AP/Pablo Martinez Monsivais
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν ο Τζάστιν Τριντό είχε βρεθεί λίγες ώρες νωρίτερα στον Λευκό Οίκο. Αυτό φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να μάθει το όνομά του ο Σον Σπάισερ.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου μπέρδεψε το μικρό όνομα του Καναδού πρωθυπουργού, τον οποίο αποκάλεσε Τζο, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

«Χθες ο πρόεδρος είχε εκπληκτικά παραγωγικές συναντήσεις και συζητήσεις με τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζο Τριντό», είπε ο Σπάισερ.

Πάντως, όπως σημειώνει η Telegraph, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου λέει λάθος το όνομα πρωθυπουργού. Πρόσφατα ο Σπάισερ είχε αναφερθεί στον Μάλκολμ Τέρνμπουλ της Αυστραλίας ως «πρωθυπουργός Τρεμπλ».

Excuse me everyone, please enjoy White House Press Secretary Sean Spicer TWICE saying "Prime Minister TRUMBLE" pic.twitter.com/4JnpzucCbm

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ