Κοντονής για τα επεισόδια: Οι δίκες πρέπει να γίνονται υπό καθεστώς ασφάλειας - iefimerida.gr

Κοντονής για τα επεισόδια: Οι δίκες πρέπει να γίνονται υπό καθεστώς ασφάλειας

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή προκάλεσαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τρίτη κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής όταν μέλη της οργάνωσης καταφέρθηκαν με ειρωνείες εναντίον της μητέρας του Παύλου Φύσσα για τον νεκρό γιο της.

«Η είδηση για τα επεισόδια που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών και οι λοιδορίες προς τη μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα προκαλούν δικαιολογημένη αγανάκτηση σε κάθε πολίτη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

«Κάθε αρμόδια κρατική αρχή οφείλει να εγγυάται ότι τόσο οι παράγοντες της δίκης, όπως οι μάρτυρες, όσο και οι συγγενείς ή οικείοι αυτών, θα μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους ή να παρακολουθούν τη δικαστική διαδικασία μέσα σε καθεστώς ασφάλειας και πλήρους σεβασμού του προσώπου τους. Αυτονόητα, αυτό πρέπει να ισχύει πρωτίστως για τα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων. Οτιδήποτε αντίθετο στα παραπάνω δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ