Κράξιμο για την ήττα της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία: «Ολική καταστροφή!» [εικόνες] - iefimerida.gr

Κράξιμο για την ήττα της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία: «Ολική καταστροφή!» [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρτσελόνα δεν χάνει κάθε χρόνο με 4-0.

Και η χθεσινή ήττα της από την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Champions League, ήταν... μαχαιριά που δεν αποκλείεται να κοστίσει στην παρέα του Λιονέλ Μέσι. Σε πρώτη φάση πάντως γνώρισαν το... κράξιμο από τον ισπανικό Τύπο.

«MUNDO DEPORTIVO»: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Με τον Λιονέλ Μέσι απογοητευμένο να πιάνει το κεφάλι του, η «Mundo Deportivo» κάνει λόγο για «καταστροφή». Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρώτη σελίδα «Μια Μπάρτσα χωρίς ψυχή και παιχνίδι έπεσε με θόρυβο και είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Champions League. Ο Ντι Μαρία με δύο γκολ και οι Ντράξλερ και Καβάνι διαμόρφωσαν την αδιαμφισβήτητη γαλλική ανωτερότητα».

Κράξιμο για την ήττα της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία: «Ολική καταστροφή!» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«SPORT»: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σε ίδιο ύφος και το πρωτοσέλιδο της άλλης μεγάλης καταλανικής εφημερίδας, «Sport». «Αυτό δεν είναι Μπαρτσελόνα» είναι ο τίτλος, ο οποίος συνοδεύεται από «Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε υπέστη έναν ιστορικό εξευτελισμό στο Παρίσι. Μόνον οι Νεϊμάρ και Τερ Στέγκεν διασώθηκαν από μια ομάδα αγνώριστη και χωρίς ψυχή».

Κράξιμο για την ήττα της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία: «Ολική καταστροφή!» [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«AS»: ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της Μαδρίτης, «AS», κυρίαρχη θέση έχει ο σκόρερ των δύο εκ των τεσσάρων γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν, Άνχελ Ντι Μαρία. «Ολική καταστροφή» υποστηρίζει η «AS». «Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε την Μπάρτσα από την αρχή μέχρι το τέλος και έκρινε το νοκ-αουτ ματς».

Κράξιμο για την ήττα της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία: «Ολική καταστροφή!» [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«MARCA»: Ο ΕΜΕΡΙ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Με Μπουσκέτς, Μέσι, Ινιέστα, Σουάρες και Ουμτιτί σε απογοήτευση, η «Μarca» στέκεται στο έργο του Βάσκου τεχνικού της Παρί Σεν Ζερμέν. «Ο Έμερι συντρίβει την Μπαρτσελόνα. Η Παρί Σεν-Ζερμέν υπερείχε έναντι όλων των "μπλαουγκράνα". Τα γκολ των Ντι Μαρία (2), Ντράξλερ και Καβάνι αφήνουν τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε στο όριο του αποκλεισμού».

Κράξιμο για την ήττα της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία: «Ολική καταστροφή!» [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Παρί Σεν Ζερμέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ