«Οχι» σε μαύρο στο Mega μέχρι νεωτέρας -Ανέστειλαν τη στάση εργασίας τα κανάλια - iefimerida.gr

«Οχι» σε μαύρο στο Mega μέχρι νεωτέρας -Ανέστειλαν τη στάση εργασίας τα κανάλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπορεί να ρίξει η Digea το σήμα του Mega έως ότου αποφανθεί το δικαστήριο επί του αιτήματος προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν εργαζόμενοι και σωματεία.

Οι εργαζόμενοι αντιτάχθηκαν στο μαύρο που απειλεί να ρίξει η Digea η οποία δεν έχει πληρωθεί, με το δικαστήριο να απαγορεύει οποιαδήποτε αλλαγή στο σήμα του Mega έως ότου αποφανθεί επί του αιτήματος για χορήγηση προσωρινής διαταγής των εργαζομένων.

Η εν λόγω απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται αύριο ή το αργότερο Παρασκευή.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης Digea τον Μάρτιο. Η απόφαση του δικαστή αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες αλλά μέχρι τότε δεν μπορεί να γίνει κάποια μεταβολή από την Digea.

Κατόπιν του προσωρινού μέτρου, αναστέλλεται η στάση εργασίας που είχαν κηρύξει ΠΟΕΣΥ και ΠΟΣΠΕΡΤ στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας για σήμερα από τις 18.00 έως τις 21.00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MEGA τηλεοπτικό σήμα προσωρινό μέτρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ