Η προκλητική ατάκα Χρυσαυγίτη στη μάνα του Παύλου Φύσσα: «Πού είναι τώρα ο Παύλος;» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η προκλητική ατάκα Χρυσαυγίτη στη μάνα του Παύλου Φύσσα: «Πού είναι τώρα ο Παύλος;» [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, μετά τη φραστική επίθεση που, όπως καταγγέλλει, δέχτηκε στο Εφετείο κατά τη διάρκεια επεισοδίων το πρωί της Τρίτης με τους Χρυσαυγίτες.

Η Μάγδα Φύσσα θα καταθέσει μήνυση κατ αγνώστων ζητώντας από την αστυνομία ,στο πλαίσιο του αυτοφώρου, να εντοπίσει τον άνθρωπο που της είπε μέσα στην αίθουσα «Που είναι τώρα ο Παύλος;» προκαλώντας την αγανάκτηση της. Μάλιστα, τα μέλη της οικογένειας Φύσσα φέρονται να είναι σε θέση να αναγνωρίσουν το συγκεκριμένο πρόσωπο που προέρχεται από το σημείο που βρισκόντουσαν οι Χρυσαυγίτες. Σε δήλωση του ο συνήγορος της οικογένειας Αν. Τζέλης επισημαίνει πως αναζητείται τρόπος για να «διακοπεί η αυξανόμενη επιθετικότητα των Χρυσαυγιτών οι οποίοι αντιδρούν όλο και πιο έντονα όσο βλέπουν ότι η δίκη βαίνει εις βάρος τους».

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο με τα πρωτοφανή επεισόδια

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσή Αυγή Μάγδα Φύσσα Παύλος Φύσσας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ