ΑΕΚ: Ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλει το Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ ή το κλειστό Γαλατσίου για έδρα - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλει το Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ ή το κλειστό Γαλατσίου για έδρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αφού έσωσε πριν περίπου 3 χρόνια την ΑΕΚ από τη διάλυση, τώρα έχει βάλει στόχο να την στεγάσει σε δική της έδρα.

Το αφεντικό της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη προγραμματίσει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις του σχετικά με το που θα ήθελε να γίνει η νέα έδρα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος των "κιτρινόμαυρων" επιθυμεί να φτιάξει ένα γήπεδο 10.000-12.000 θέσεων, με το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ (έχει εγκαταλειφθεί από την Ομοσπονδία και έει αρκετά χρέη) να είναι η πρώτη επιλογή - αρκεί να βρεθεί μέρος να μεταφερθεί το ποδηλατοδρόμιο - ενώ το κλειστό του Γαλατσίου να είναι μία εκ των εναλλακτικών λύσεων (το είχε το 2004 έδρα η ΑΕΚ και τώρα γυρίζεται το Voice εκεί).

Σε κάθε περίπτωση και στις δύο λύσεις χρειάζονται πολλά και άμεσα έργα, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να αναλαμβάνει το κόστος της επένδυσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αγγελόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ