Χριστοδουλίδης: Μη ορθή η απόφαση Ακιντζί για την ακύρωση της συνάντησης των διαπραγματευτών - iefimerida.gr

Χριστοδουλίδης: Μη ορθή η απόφαση Ακιντζί για την ακύρωση της συνάντησης των διαπραγματευτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μη ορθή» χαρακτήρισε την απόφαση του Μουσταφά Ακιντζί για ακύρωση της σημερινής συνάντησης των διαπραγματευτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν πρέπει να δίνονται διαστάσεις σε γεγονότα που δεν επηρεάζουν τις συζητήσεις, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο κ. Χριστοδουλίδης κατέστησε σαφές πως αν ήθελε ο κύριος Ακιντζί, θα μπορούσε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και να μην προβεί στις συγκεκριμένες δηλώσεις, παρερμηνεύοντας την απόφαση της Βουλής για το θέμα του ενωτικού δημοψηφίσματος. Αντίθετα, πρόσθεσε, ο κύριος Ακιντζί επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια.

Ο Κύπριος εκπρόσωπος επισήμανε ότι, από την ώρα που η τουρκική πλευρά θέτει θέμα παραχώρησης των τεσσάρων ελευθεριών στους Τούρκους πολίτες, «θα μπορούσε με τον ίδιο τρόπο ο πρόεδρος Αναστασιάδης να πει ότι δεν παρακάθεται σε συνομιλίες, εάν δεν αποσυρθεί αυτή η τοποθέτηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυπριακό Ακιντζί Αναστασιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ