H Eμιλι Ρατακόφσκι υπερασπίστηκε τη Μελάνια όταν την αποκάλεσαν «πόρνη» -Το «ευχαριστώ» της Πρώτης Κυρίας [εικόνες] - iefimerida.gr

H Eμιλι Ρατακόφσκι υπερασπίστηκε τη Μελάνια όταν την αποκάλεσαν «πόρνη» -Το «ευχαριστώ» της Πρώτης Κυρίας [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑP- Susan Walsh
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα tweet ευχαρίστησε η Μελάνια Τραμπ το μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι για την στήριξη που της παρείχε σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίες από το παρελθόν.

Μετά την εκ νέου υποβολή της μήνυσης σε αρθρογράφο της Daily Mail, ο οποίος άφησε να εννοηθεί στο blog του πως είναι συνοδός πολυτελείας ζητώντας του 150 εκατ. Δολάρια, η Πρώτη Κυρία έγραψε ένα μήνυμα περί γυναικείας αλληλεγγύης στο twitter, με αφορμή το «διαδικτυακό» ξέσπασμα της Ραταϊκόφσκι όταν άκουσε δημοσιογράφο των New York Times να αποκαλεί την Μελάνια... πόρνη.

H Eμιλι Ρατακόφσκι υπερασπίστηκε τη Μελάνια όταν την αποκάλεσαν «πόρνη» -Το «ευχαριστώ» της Πρώτης Κυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μια υπόκλιση σε όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που υψώνουν τη φωνή τους, αντιστέκονται και στηρίζουν τις άλλες γυναίκες, έγραψε η Μελάνια στα social media.

Πριν προβεί, όμως, η Μελάνια σε αυτή της την ανάρτηση, η Ραταϊκόφσκι υπερασπίστηκε την Πρώτη Κυρία, όταν δημοσιογράφος την αποκάλεσε πόρνη σε εκδήλωση το Σαββατοκύριακο.

H Eμιλι Ρατακόφσκι υπερασπίστηκε τη Μελάνια όταν την αποκάλεσαν «πόρνη» -Το «ευχαριστώ» της Πρώτης Κυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Κάθισα δίπλα σε έναν δημοσιογράφο των NYT εχθές βράδυ και μου είπε ότι "Η Μελάνια είναι πόρνη», ανέφερε η ίδια προσθέτοντας:

«Όποια κι αν είναι τα πολιτικά σου πιστεύω, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε αυτή τη συμπεριφορά ως slut-shaming (το κοινωνικό στίγμα που αποδίδεται σε γυναίκες λόγω της αντισυμβατικής διαχείρισης της σεξουαλικότητάς τους). Δεν με νοιάζουν οι γυμνές της φωτογραφήσεις ούτε το σεξουαλικό της ιστορικό και δεν θα έπρεπε να νοιάζουν κανέναν», έγραψε στο Twitter η Ραταϊκόφσκι.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Dec 27, 2016 at 3:47am PST

Φωτογραφίες: Αssociated Press/ Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μελανιά Εμιλι Ραταικόφσκι Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ