Πυρετώδεις διεργασίες για την αυριανή συνάντηση Τραμπ -Νετανιάχου - iefimerida.gr

Πυρετώδεις διεργασίες για την αυριανή συνάντηση Τραμπ -Νετανιάχου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aύριο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση, στο Λευκό Οίκο, μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, για την πρώτη συνάντηση του με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στο Λευκό Οίκο θα συνεργαστεί σήμερα με συμβούλους του, προκειμένου να μην παρουσιάζονται «κενά» στο σκεπτικό που διαμορφώνεται στο Τελ-Αβίβ και την Ουάσιγκτον για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Στελέχη της ισραηλινής κυβερνητικής αντιπροσωπείας, έχουν σήμερα κύκλο διαβουλεύσεων με τον Ρον Ντέμερ, πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον, αλλά κι άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους εν όψει της αυριανής συνάντησης στο Οβάλ Γραφείο.

Για σήμερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Αμερικανό υπουργό των Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον.

«Δε θα υπάρχει κάποια διαφοροποίηση. Οχι κενά», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας σύμβουλος του Νετανιάχου, καθώς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αναχώρησε για την Ουάσιγκτον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Βενιαμίν Νετανιάχου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ