Για «καραγκιοζιλίκια» Σαμαρά - Καρατζαφέρη μιλά η Ντόρα - iefimerida.gr

Για «καραγκιοζιλίκια» Σαμαρά - Καρατζαφέρη μιλά η Ντόρα

Για «καραγκιοζιλίκια» Σαμαρά - Καρατζαφέρη μιλά η Ντόρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμφέροντα που επιθυμούν την έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ, κατήγγειλε, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο ΣΚΑΙ, η Ντόρα Μπακογιάννη ενώ έκανε σφοδρή επίθεση εναντίον της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είπε ότι διακινείται ανοικτά η επιχειρηματολογία υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, και δεν υπάρχει κανείς υπεύθυνος να εξηγήσει δημόσια τι συνεπάγεται αυτό. «Υπάρχουν πολλοί, που υπογείως διαδίδουν και προσπαθούν να παραμυθιάσουν τον κόσμο ότι αν επανέλθει η δραχμή δεν θα χρωστάμε, θα είμαστε άρχοντες της χώρας μας και θα μπορέσουμε να τυπώνουμε όσα λεφτά θέλουμε. Αυτό που ξεχνούν είναι ότι τότε η Ελλάδα δεν θα μπορεί να ανοίξει καμία πίστωση προς καμία χώρα του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Καραγκιοζιλίκια από ΝΔ- ΛΑΟΣ

Επιπλέον, η Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιώργο Καρατζαφέρη για την στάση τους έναντι της κυβέρνησης Παπαδήμου:

«Δεν πιστεύω πως κανένας θα φύγει από την κυβέρνηση. Απλώς τα κόμματα προσπαθούν να είναι και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα. Έτσι ο κ. Καρατζαφέρης απειλεί κάθε μέρα ότι θα αποχωρήσουν οι υπουργοί του, έτσι ο κ. Σαμαράς λέει ότι 'δεν συμμετέχω στην κυβέρνηση, αλλά είμαι αντιπολιτευόμενος'. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια»,

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ είπε ότι το «έχει προχωρήσει σε διαγωνισμό κριτικής. Όποιος κάνει μεγαλύτερη κριτική προς την προηγούμενη και την παρούσα κυβέρνηση, έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και άρα δεν συμμετέχουν στην προσπάθεια»

Η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε εκ νέου τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου να καταθέσουν τις απόψεις τους ενόψει της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση, ενώ η ίδια θα ανακοινώσει τις προτάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας αύριο σε συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ