Eκδήλωση για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη στην ΕΣΗΕΑ - iefimerida.gr

Eκδήλωση για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη στην ΕΣΗΕΑ

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκδήλωση-συζήτηση για την Ευρώπη και τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις αλλά και τις προκλήσεις των επικείμενων γαλλικών εκλογών διοργανώνει το Ίδρυμα Gabriel Péri και ο Όμιλος «Δημοκρατία, Ελευθερία, Δικαιοσύνη», εν Ελλάδι φίλοι της Fondation Gabriel Péri.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 στη μεγάλη αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στις 17:30 μ.μ. στην οδό Ακαδημίας 20.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι κ.κ. Michel Maso, Διευθυντής Fondation Gabriel Péri, Μιχάλης Βακαλούλης , Καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Paris VIII και Κώστας Μελάς, Οικονομολόγος , Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο Κώστας Βεργόπουλος, πρόεδρος του προσωρινού Επιστημονικού Συμβουλίου του Ομίλου «Δημοκρατία, Ελευθερία, Δικαιοσύνη», Καθηγητής στο 8ο Πανεπιστήμιο Παρισιού .

Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Κωστής Μελαχρoινός, ενώ συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Αλφόνσος Βιτάλης, δημοσιογράφος-πολιτικός επιστήμων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Eκδήλωση για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη στην ΕΣΗΕΑ  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εκδήλωση ΕΣΗΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ