Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί το πρώτο της συνέδριο -Πρόσκληση σε νέα μέλη - iefimerida.gr

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί το πρώτο της συνέδριο -Πρόσκληση σε νέα μέλη

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο της συνέδριο θα πραγματοποιήσει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, από 6 έως 9 Απριλίου, στην Αθήνα, με σύνθημα: «Δεν Γυρνάμε Πίσω. Μαζί Να Χαράξουμε Τον Δρόμο - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου, σε αυτό θα συζητηθούν οι θέσεις της οργάνωσης και το σχέδιο καταστατικού, ενώ ο προσυνεδριακός διάλογος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 2 Απριλίου, με την ψήφιση των προσυνεδριακών κειμένων και την εκλογή αντιπροσώπων από τις Οργανώσεις Μελών.

«Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να συναντηθεί και να συζητήσει με τους νέους και τις νέες σε όλη την Ελλάδα, τους μαθητές/τριες, τους φοιτητές/τριες, τους νέους/ες εργαζόμενους/ες, τους νέους μετανάστες/τριες για την καθημερινότητα τους, τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Μέσα από έναν ανοιχτό και ευρύ δημοκρατικό διάλογο, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να αναδείξει ένα πολιτικό σχέδιο που θα προβάλλει λύσεις για τα προβλήματα της νεολαίας, χαράσσοντας, ταυτόχρονα, έναν άλλο δρόμο, αυτόν της συλλογικότητας, του αγώνα και της αλληλεγγύης. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ θα αγωνιστεί για τα δικαιώματα της νέας γενιάς, μιας γενιάς που θα μείνει στον τόπο της για να δημιουργήσει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της χώρας» σημειώνει η Οργανωτική Επιτροπή.

Το προσεχές διάστημα, η οργάνωση θα ξεκινήσει καμπάνια εγγραφής νέων μελών, καθώς και σειρά εκδηλώσεων σχετικά με τα ζητήματα της εργασίας, της παιδείας και των κοινωνικών δικαιωμάτων των νέων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νεολαία ΣΥΡΙΖΑ συνέδριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ