Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Γερμενής τραγουδούν τον ύμνο του ναζισμού και χαιρετούν τη σβάστικα [βίντεο] - iefimerida.gr

Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Γερμενής τραγουδούν τον ύμνο του ναζισμού και χαιρετούν τη σβάστικα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο με ύμνους της Χρυσής Αυγής στο Γ’ Ράιχ και τα SS αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της.

Όπως αναφέρει, η ηγετική ομάδα του κόμματος, μεταξύ των οποίων οι: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος εμφανίζονται σε βίντεο να τιμούν τη σημαία με τη σβάστικα και να τραγουδούν τον ύμνο του Γ’ Ράιχ, να φωνάζουν έξω οι Εβραίοι κ.α. Οπως αναφέρεται στην Εφημερίδα των Συντακτών πρόκειται για μία «συναυλία» που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.1.2005, μέρος της οποίας είχε δημοσιοποιηθεί και παλαιότερα.

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσή Αυγή σβάστιγκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ