ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα: Επιτίθεται στους δανειστές για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να ψηφίσουν μέτρα - iefimerida.gr

ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα: Επιτίθεται στους δανειστές για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να ψηφίσουν μέτρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει το μοναδικό ταλέντο να αντιπολιτεύεται τον εαυτό του, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, μετά από την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, η ΝΔ σχολίασε ότι ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στους «κακούς δανειστές» και την αντιπολίτευση, για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να ψηφίσουν τα μέτρα.

«Παραδέχεται ότι θα υπογράψει τα σκληρά μέτρα λιτότητας που ο ίδιος προκάλεσε με την ανικανότητα και την αποτυχία του. Ταυτόχρονα επιτίθεται στους ''κακούς δανειστές'' και στην Αντιπολίτευση, για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να τα ψηφίσουν. Την ίδια στιγμή, η πραγματική οικονομία βουλιάζει στην αβεβαιότητα και τα σενάρια του Grexit επανέρχονται. Και όλα αυτά, για να σκηνοθετήσει ο κ. Τσίπρας άλλη μια κυβίστηση ... μετά τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση για την οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ΝΔ απάντησε και στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του κόμματος στη Γερμανία.

«Οσο για το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στη Γερμανία, να μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Και αυτή είναι γαλανόλευκη, χωρίς ροζ αποχρώσεις», ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ