Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση με τα λάθη της προκάλεσε τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση με τα λάθη της προκάλεσε τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τηλεοπτικό σταθμό «Ε» στην πρωινή εκπομπή του Σαββάτου παραχώρησε συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος μάλιστα προέβλεψε πως δύσκολα η Ελλάδα το 2017 θα είναι έτοιμη να βγει εκ νέου στις αγορές.

«Έχουν ξαναγυρίσει τα μαύρα σύννεφα πάνω από την Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα έσπευσε να συμπληρώσει: «Τα μέτρα που μας ζητούν οι δανειστές τα έχει προκαλέσει η κυβέρνηση με τα λάθη της. Κάθε μέρα που περνάει ο λογαριασμός μεγαλώνει».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην τοποθέτησή του επισήμανε την εκτίμησή του ότι δύσκολα η Ελλάδα θα επιστρέψει το 2017 στις αγορές ενώ τόνισε ότι «δύσκολα θα βγούμε στις αγορές το 2017.Έχουν ξαναγυρίσει τα μαύρα σύννεφα πάνω από την Ελλάδα. Στράβωσε το κλίμα. Παίζει πάλι το σενάριο περί Grexit».

«Η κυβέρνηση αυτή την κατάρρευση δεν την γλιτώνει. Αργά ή γρήγορα μέσα στο 2017 θα κάνει ηρωϊκή έξοδο και θα πάει σε εκλογές», σημείωσε ο Κωστής Χατζηδάκης ενώ τέλος, αναφέρθηκε και στις επικείμενες συναντήσεις που θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα δει την αρχή της εβδομάδας την καγκελάριο της Γερμανίας, Αγκελα Μέρκελ αλλά και τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφανγκ Σόϊμπλε. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τους μεταφέρει ότι τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές να ληφθούν είναι υπερβολικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωστής Χατζηδάκης ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ