Η Skoda ανανεώνει το Citigo - iefimerida.gr

Η Skoda ανανεώνει το Citigo

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Citigo, το πιο μικρό Skoda θα υποβληθεί σε ένα περιορισμένης έκτασης facelift, με τις πιο σημαντικές διαφορές, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, να εντοπίζονται στην ανανεωμένη μάσκα, τους προφυλακτήρες αλλά και τα φώτα -κυρίως αυτά της ομίχλης.

Οι αλλαγές έχουν αυξήσει ελάχιστα το ύψος του μίνι της Skoda καθώς και το μήκος του κατά 34 χιλιοστά, ανεβάζοντάς το σχεδόν στα 3,60 μέτρα. Το μεταξόνιο του παραμένει στα 2.420 χιλιοστά και ο χώρος αποσκευών στα 251 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωση της πλάτης των πίσω καθισμάτων αυξάνεται στα 951 -τιμές από τις καλύτερες της κατηγορίας.

Στο εσωτερικό ο πίνακας οργάνων είναι καινούργιος, το τιμόνι επανασχεδιασμένο, το ταμπλό είναι διαθέσιμο και με διχρωμία, ενώ οι επενδύσεις είναι πλέον πιο ποιοτικές.

Στον εξοπλισμό υπάρχουν όλα τα βασικά συστήματα ασφάλειας και άνεσης ενώ η λίστα των εξτρά είναι αρκετά μεγάλη και περιλαμβάνει από εξελιγμένο ηχοσύστημα με σύνδεση με smartphone μέχρι αυτόματο κλιματισμό, σύστημα αυτόνομης πέδησης ανάγκης κ.λπ.

Οι κινητήρες συνεχίζουν ως έχουν. Το ανανεωμένο Citigo θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις ευρωπαϊκές αγορές το καλοκαίρι.

Η Skoda ανανεώνει το Citigo | iefimerida.gr 0
Η Skoda ανανεώνει το Citigo | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ