ΑΝΕΛ: Τα χρήματα που έχει ο Καμμένος είναι καθαρά, δεν προέρχονται ούτε από νταβατζήδες, ούτε από σακίδια - iefimerida.gr

ΑΝΕΛ: Τα χρήματα που έχει ο Καμμένος είναι καθαρά, δεν προέρχονται ούτε από νταβατζήδες, ούτε από σακίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση σε όσα δήλωσε στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έδωσαν οι ΑΝΕΛ.

«Τα χρήματα που έχει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος είναι καθαρά και δεν προέρχονται ούτε από νταβατζήδες, ούτε από σακίδια. Δεν έχει πλουτίσει με ποτάμια χρημάτων. Αντίθετα, η περιουσία του μειώθηκε από τότε που μπήκε στην πολιτική. Τα ποσά που πληρώνει στην εφορία είναι στη διάθεση όλων», δήλωσε συγκεκριμένα η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε απάντησή της στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μέσω Twitter η απάντηση Καμμένου
«Αφού μετέτρεψε το ποτάμι σε ξεροπόταμο με βοθρολύματα, κουβαλώντας σακίδια της διαπλοκής, έχει το θράσος να μιλά σε όσους πληρώνουμε φόρους, δηλώνουμε εισόδημα από καθαρές πηγές και είμαστε πολύ φτωχότεροι από την πολιτική», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απαντώντας στον επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρο Θεοδωράκη.

Τι είπε στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης
Νωρίτερα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης είχε πει από το βήμα της Βουλής.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για υπουργούς της κυβέρνησης που κάνουν διακοπές σε πολυτελή χειμερινά θέρετρα και δηλώνουν 5.000 έως 6.000 ευρώ και αναρωτήθηκε: πως πάνε στην Αυστρία με ωτοστόπ; Δεν έχει σημασία με πόσα λεφτά μπαίνεις στην πολιτική αλλά με πόσα βγαίνεις. Βεβαίως πρέπει να σώσουμε τα έντυπα και να σταματήσουν τα θαλασσοδάνεια. Πρέπει να σώσουμε τα έντυπα και της περιφερειακές εφημερίδες που βουλιάζουν. Μπορούμε να το κάνουμε; Πρέπει να πειστείτε ότι πρέπει να σώσουμε τις ανεξάρτητες φωνές.
«Αφού έχετε ενδιαφέρον για το πόθεν έσχες δείτε και τα πόθεν έσχες ορισμένων υπουργών της κυβέρνησης σας. Έχουν κότερα κάνουν διακοπές στα μεγαλύτερα σαλέ της Ευρώπης και στα πόθεν έσχες δηλώνουν ότι το συνολικό το πορτοφόλι είναι 5.000-6.000 ευρώ. Πώς πάνε στην Αυστρία με ωτοστόπ;
Το δικό μου πόθεν έσχες είναι πολύ ξεκάθαρο και φωτογραφίζει έναν άνθρωπο που άφησε ένα επάγγελμα με πολύ μεγάλα εισοδήματα για να μπει στην πολιτική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ