H αστεία πρώτη γνωριμία Μoυζουράκη-Ρουβά -«Δεν με αναγνώρισε καν, ενώ ήμουν ήδη γνωστός» - iefimerida.gr

H αστεία πρώτη γνωριμία Μoυζουράκη-Ρουβά -«Δεν με αναγνώρισε καν, ενώ ήμουν ήδη γνωστός»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάνος Μουζουράκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- μια άγνωστη ιστορία με τον Σάκη Ρουβά, που συνέβη πριν δύο χρόνια.

«Κάναμε πριν από δύο χρόνια μια μουσική παράσταση με τον Θανάση Αλευρά και την Έλενα Γκασούκα στο Fuzz και κάθε εβδομάδα φέρναμε έναν καλεσμένο. Θέλαμε στην τελευταία μας παράσταση λοιπόν να καλέσουμε τον πιο star της Ελλάδας. Ποιος ήταν αυτός; Ο Σάκης Ρουβάς. Λέω στα παιδιά: “θα τον πάρω εγώ τηλέφωνο”. Τον καλώ και του λέω “Γεια σου, είμαι ο Πάνος Μουζουράκης”. Υποτίθεται ότι ήμουν ήδη γνωστός από το σίριαλ, το Φίλα με ακόμα κλπ», τόνισε αρχικά ο Coach του The Voice.

Και συνέχισε: Να μην στα πολυλογώ, του μιλάω κάνα τετράλεπτο, εξηγώντας του το concept, ποιοι θα είμαστε, τι ακριβώς κάνουμε και αφού του τα έχω πει όλα κάνω μια παύση για να δω σε τι φάση βρίσκεται ο Σάκης. Τον ακούω από την άλλη γραμμή να μου λέει “ναι, αλλά επειδή δεν μπορώ να μιλήσω τώρα, να σε πάρω σε λίγο Θάνο μου;”. Σκέφτομαι από μέσα μου “εννοείται, Μάκη μου, όποτε θέλεις”. Δεν με ξαναπήρε ποτέ στο τηλέφωνο και φαντάζομαι δεν ήξερε καν ποιος είναι ο τρελός που του μίλαγε τέσσερα λεπτά στο τηλέφωνο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πάνος μουζουράκης Σάκης Ρουβάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ