Τρομακτικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν από ένα φιλί στο στόμα - iefimerida.gr

Τρομακτικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν από ένα φιλί στο στόμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ας μιλήσουμε για παθιασμένα φιλιά στο στόμα. Ναι, ναι, καταλαβαίνουμε σε φιλάει και ο χρόνος σταματάει, θες κι άλλο, κι άλλο κι άλλο. Αλλά σου έχουμε μερικά όχι τόσο ευχάριστα νέα.

Δεν λέμε, απολαυστικό το φιλί στο στόμα (ειδικά αν έχεις και τον κατάλληλο για σένα παρτενέρ) αλλά το ότι εκατομμύρια μικροσκοπικά σωματίδια μεταφέρονται από το ένα στόμα στο άλλο είναι μια αλήθεια που δεν μπορούμε να παρακάμψουμε. Οχι, δεν πάμε να γκρεμίσουμε τον κόσμο σου και να σε συμβουλέψουμε να μην τον ξαναφιλήσεις μην κολλήσεις τίποτα, απλά καλό θα ήταν να γνωρίζεις μερικά πραγματάκια. Το να φιλάς στο στόμα δεν είναι και το υγιεινότερο πράγμα του κόσμου. Αλλά μερικά από τα ωραιότερα πράγματα του κόσμου, όπως είναι το φιλί στο στόμα, ακόμα κι αν έχει κινδύνους δεν μπορούμε να το βγάλουμε από τη ζωή μας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φιλί στόμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ