Ο Πάνος Μουζουράκης από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου θα εμφανίζεται στο Anodos Live Stage - iefimerida.gr

Ο Πάνος Μουζουράκης από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου θα εμφανίζεται στο Anodos Live Stage

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και επιλογές από ξένα και ελληνικά τραγούδια που αγαπάει περιλαμβάνει το πρόγραμμά που ετοιμάζει ο Πάνος Μουζουράκης για τα live στο νυχτερινό μουσικό στέκι της οδού Πειραιώς.

Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και παρέα με την μπάντα του που ακούει στο όνομα The Mouzicians ξεκινά στις 17 του μήνα στο Anodos live stage. Συμμετέχουν οι Δημήτρης Φροσύνης (μπάσο), Παύλος Καλτρουμίδης (πλήκτρα / ενορχήστρωση), Βαγγέλης Κοτζάμπασης (τύμπανα), Σπύρος Λιβάνης (κιθάρα) καθώς και ντουέτο πνευστών (Δημήτρης Καραγιάννης σαξόφωνο - κλαρινέτο και Γιώργος Ζαρέας τρομπόνι). Στη σκηνή μαζί του οι τραγουδίστριες Μυρτώ Ναούμ, Κωνσταντίνα Ζωμενή και Σοφία Δουκλιά.

Ο 38χρονος μουσικός που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και από τα οκτώ του χρόνια εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε τη μουσική του περιπέτεια σε διάφορα μαγαζιά της βορείου Ελλάδος. Μόνος ή ως μέλος συγκροτημάτων, κατέβηκε στην Αθήνα το 2002 για να μείνει. Με τη βραχνή του φωνή έγινε ένας ξεχωριστός performer ενώ παράλληλα άρχισε να παίζει σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, αλλά και στην τηλεόραση. Το 2007 κυκλοφόρησε ο πρώτος του προσωπικός δίσκος.

Ο Πάνος Μουζουράκης μαζί τον Σάκη Ρουβά, την Ελενα Παπαρίζου και τον Κωστή Μαραβέγια συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού "The Voice" του Σκάι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ