Κύπελλο Ελλάδας: Επικίνδυνες εκτός έδρας αναμετρήσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Επικίνδυνες εκτός έδρας αναμετρήσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώνεται σήμερα (9/2) η πρώτη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο αναμετρήσεις.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει η ΑΕΚ (17:15, Cosmote Sport 1) η οποία ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον μαχητικό Πλατανιά.

Το έργο των κιτρινόμαυρων δεν θα είναι εύκολο, αφενός βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αφετέρου έχουν μια από τις δυσκολότερες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 3-5-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βράνιες, Κολοβέτσιο και Ντίντακ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες με τον Γιόχανσον, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάνταλος. Αριστερά και δεξιά θα παίξουν ο Βινίσιους και ο Γκάλο, αντίστοιχα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αραούχο, με τον Μπακασέτα πίσω τον ως «κρυφό» κυνηγό.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας, Τσέλιος, Πέκχαρτ και Μεληκιώτης. Εκτός έμειναν οι Πατίτο, Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα, Ντίας και Λαμπρόπουλος.

Από την πλευρά του Πλατανιά, ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Καρυπίδη και Ντίνα, καθώς και του τιμωρημένου Στάθη, ενώ αντίθετα ο Μουνάφο εξέτισε και επιστρέφει.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Σωτηρίου, Κοκκαλά, Σκουλουδάκη, Παπανικολάου, Γιορέντε, Μαραγκός, Σίνιεβιτς, Μανούσο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλο, Κάργα, Πριντέτα και Μπανανά.

Να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι θέλει και ο ΠΑΟΚ

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρα, ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και δοκιμάζεται στην έδρα της Ξάνθης (19:30, Cosmote Sport 1).

Στα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά έως αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς. Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Τσίμιροτ και Σάχοφ, με τον Μυστακίδη και τον Ενρίκε στα άκρα, με τον Μπίσεσβαρ να είναι πίσω από τον προωθημένο Κουλούρη.

Στην αποστολή είναι οι Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κάτσε και Ματθαίου.

Όσον αφορά την Ξάνθη, εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Πάμπλο ντε Λούκας, ο οποίος αποβλήθηκε στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο, καθώς και οι τραυματίες Μανώλης Παπαστεριανός, Οκάν Χατζητερζόγλου και Πέτρος Ορφανίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Σταθάκης, Σιλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Καμαρά, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Πιτσέλι, Σολτάνι, Γιουνές, Ράνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ