Τι προτείνει ο προσωπικός κομμωτής της Μέρκελ στον Μάρτιν Σούλτς - iefimerida.gr

Τι προτείνει ο προσωπικός κομμωτής της Μέρκελ στον Μάρτιν Σούλτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O προσωπικός κομμωτής της Ανγκελα Μέρκελ Ούντο Βαλτς μπορεί να παραμένει ένθερμος ψηφοφόρος του CDU αλλά δίνει συμβουλές στον Μάρτιν Σουλτς, τον αντίπαλο της καγκελαρίου που μέσα σε μικρό διάστημα κατάφερε να εκτοξεύσει τα ποσοστά των σοσιαλδημοκρατών, για το πως θα δείχνει νεότερος.

Ο διάσημος κομμωτής Ούντο Βαλτς, στο πελατολόγιο του οποίου συγκαταλέγονται όχι μόνο η Αγκελα Μέρκελ και ο τελευταίος σοσιαλδημοκράτης καγκελάριος Γκ. Σρέντερ, αλλά και διάσημοι από το καλλιτεχνικό στερέωμα προτείνει στον Μάρτιν Σουλτς να….ξυρίσει το μούσι.

Τι προτείνει ο προσωπικός κομμωτής της Μέρκελ στον Μάρτιν Σούλτς | iefimerida.gr 0

Μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa στο Βερολίνο, ο γερμανός κομμωτής δήλωσε ότι «αυτό θα βοηθούσε τον Μ. Σουλτς, διότι έτσι δείχνει νεότερος και πιο φροντισμένος». Στην ένσταση του δημοσιογράφου ότι και ο κομμωτής έχει μούσι, ο Ούντο Βαλτς απάντησε: «Είμαι 72 και δεν θέλω οπωσδήποτε να δείχνω νεότερος».

Τι προτείνει ο προσωπικός κομμωτής της Μέρκελ στον Μάρτιν Σούλτς | iefimerida.gr 1

Μερικές μέρες νωρίτερα ο γερμανός κομμωτής είχε προτείνει στον Μ. Σουλτς ένα νέο σκελετό γυαλιών, πιο ενδιαφέρουσες γραβάτες και κοστούμια που ξεφεύγουν από το γκρι χρώμα. Όσον αφορά όμως την πρόθεση ψήφου, ο διάσημος κομμωτής ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ψηφίσει SPD, λέγοντας: «Αγαπώ την κ. Μέρκελ».

Τι προτείνει ο προσωπικός κομμωτής της Μέρκελ στον Μάρτιν Σούλτς | iefimerida.gr 2
Τι προτείνει ο προσωπικός κομμωτής της Μέρκελ στον Μάρτιν Σούλτς | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σουλτς udo Walz
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ