Γίνε δοκιμαστής σοκολάτας -Εργασία βγαλμένη από όνειρο - iefimerida.gr

Γίνε δοκιμαστής σοκολάτας -Εργασία βγαλμένη από όνειρο

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η δουλειά που οι λάτρεις της σοκολάτας ονειρεύονται να έχουν. Ποιος δεν θέλει να γίνει δοκιμαστής σοκολάτας και να γεύεται λαχταριστά κομμάτια της, αποφασίζοντας για τη γεύση τους.

Η Mondelez International, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αγαπημένες σοκολάτες, Cadbury και Oreo, ζητούν ανθρώπους για την ομάδα τους.

Ο τίτλος της δουλειάς είναι «Δοκιμαστής Σοκολάτας και Κακάου», ο οποίος θα δουλεύει επτάμιση ώρες μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης. Ο δοκιμαστής θα εργάζεται με 11 πανελίστες και έναν επικεφαλή του πάνελ στα γραφεία της εταιρείας.

Τι πρέπει να κάνει; Να «γεύεται σοκολάτα και ροφήματα κακάου και να δίνει μια αντικειμενική και ειλικρινή γνώμη ενώ θα εργάζεται με μία ομάδα όπου θα μοιράζονται τις απόψεις τους και θα συνεργάζονται για να καταλήξουν σε μία συμφωνία για τη γεύση αυτών».

Η συγκεκριμένη δουλειά θα είναι «σπουδαίας σημασίας για την τελειοποίηση της Mondelez και θα ξεκινήσει ένα εντελώς νέο προϊόν σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η εταιρεία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να «έχουν πάθος για τη ζαχαροπλαστική αλλά και άριστους γευστικούς κάλυκες και θα είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέα προϊόντα».

Οσοι θέλουν να ανοίξουν τα «φτερά» τους στον κόσμο της γευσιγνωσίας μπορούν να ψάξουν και να βρουν πληροφορίες σχετικά με τη θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σοκολάτα γευσιγνώστης δουλειά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ