Eξαλλος ο Τραμπ με την αλυσίδα καταστημάτων που έπαψε να πουλάει ρούχα της Ιβάνκα - iefimerida.gr

Eξαλλος ο Τραμπ με την αλυσίδα καταστημάτων που έπαψε να πουλάει ρούχα της Ιβάνκα

Φωτογραφία: AP Photo/Evan Vucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέοι μπελάδες για το πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αυτή τη φορά με άμεσο αποδέκτη την μεγάλη του κόρη, Ιβάνκα.

Η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων Nordstrom πήρε απόφαση να σταματήσει να πουλάει ρούχα της κόρης του, Ιβάνκα Τραμπ, με αποτέλεσμα να προκληθεί η μεγάλη οργή του Ντόναλντ Τραμπ και ο ίδιος να αντιδράσει, ως συνήθως, μέσω Twitter. Χαρακτήρισε άδικη την απόφαση του ομίλου να κατεβάσει από τα ράφια την κολεξιόν της σημειώνοντας πως «Η κόρη μου η Ιβάνκα αντιμετωπίστηκε με πολύ άδικο τρόπο από τη Nordstrom, την εταιρεία που διαθέτει ενδύματα και άλλα είδη πολυτελείας», ανέφερε.

Eξαλλος ο Τραμπ με την αλυσίδα καταστημάτων που έπαψε να πουλάει ρούχα της Ιβάνκα | iefimerida.gr 0

Την ανάρτηση πραγματοποίησε στο Twitter λίγα λεπτά αφού ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αμερικανού προέδρου στους εκπροσώπους της ένωσης αστυνομικών για την εσωτερική ασφάλεια. Μόλις πριν από μια εβδομάδα, μετά από απειλές για μποϊκοτάρισμα των καταστημάτων της, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα διαθέτει πλέον τσάντες, παπούτσια και ενδύματα της μάρκας «Ivanka Trump».

Εκπρόσωπος του ομίλου διαβεβαίωσε το Γαλλικό Πρακτορείο ότι η απόφαση αυτή ελήφθη με μοναδικό κριτήριο το επίπεδο των πωλήσεων. «Βασιζόμενοι στην απόδοση αυτής της μάρκας, αποφασίσαμε να μην αγοράσουμε αυτή τη σεζόν», σημείωσε η εκπρόσωπος.

Η εταιρεία Nordstrom διαθέτει περίπου 350 καταστήματα στις ΗΠΑ και τον Καναδά, περιλαμβάνεται στον κατάλογο των υπό μποϊκοτάζ επιχειρήσεων που συνέταξε ο ιστότοπος "Grab Your Wallet" επειδή πωλούν ενδύματα της Ιβάνκα Τραμπ, ενώ λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ η μετοχή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρουσίαζε μικρή άνοδο (+0,28%) φτάνοντας στα 42,90 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ