Δίδυμα περιμένει η Αμάλ Αλαμουντίν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ -Σύμφωνα με φίλο τους - iefimerida.gr

Δίδυμα περιμένει η Αμάλ Αλαμουντίν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ -Σύμφωνα με φίλο τους

Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αμάλ Αλαμουντίν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει πως περιμένουν τον πελαργό, ωστόσο, φίλος της οικογένειας επιβεβαιώνει το χαρμόσυνο γεγονός, υποστηρίζοντας πως περιμένουν δίδυμα.

«Είναι έγκυος σε δίδυμα» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η πηγή, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με το φύλο των εμβρύων ή την ημερομηνία που αναμένεται να γεννηθούν.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής ηλικίας 55 ετών και η 39χρονη Λιβανοβρετανίδα δικηγόρος παντρεύτηκαν το 2014 στη Βενετία.

Διεθνούς φήμης νομικός, η Αμάλ Αλαμουντίν εργάστηκε το 2014 στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και μεταξύ των πελατών βρίσκονται η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο και ο Αυστραλός ιδρυτής του Wikileaks Τζούλιαν Άσανζ.

Η Αμάλ Κλούνεϊ γεννήθηκε στον Λίβανο, η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στη Βρετανία όταν εκείνη ήταν ηλικίας 3 ετών.

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ. Ο γάμος τους διήρκεσε μεταξύ 1989 και 1993.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ