Γάμος 25.000 λιρών μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν κατέρρευσε η οροφή ξενοδοχείου πάνω σε όλους [εικόνες] - iefimerida.gr

Γάμος 25.000 λιρών μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν κατέρρευσε η οροφή ξενοδοχείου πάνω σε όλους [εικόνες]

Φωτογραφία: SWNS.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένα νιόπαντρο ζευγάρι και οι καλεσμένοι του, όταν η στέγη του ξενοδοχείου στο οποίο θα γινόταν το γαμήλιο πάρτι κατέρρευσε.

Η Σάρα και ο Τζον έκαναν οικονομία επί χρόνια για να οργανώσουν έτσι όπως εκείνοι είχαν ονειρευτεί τον γάμο τους στην Κούβα, με τις ετοιμασίες και το πάρτι να τους έχουν κοστίσει 25.000 λίρες.

Γάμος 25.000 λιρών μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν κατέρρευσε η οροφή ξενοδοχείου πάνω σε όλους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, ο γάμος εξελίχθηκε σε τραγωδία για το ζευγάρι και τους 24 καλεσμένους, όταν η οροφή του ξενοδοχείου κατέρρευσε, παγιδεύοντας και τραυματίζοντας αρκετούς από τους καλεσμένους.

Γάμος 25.000 λιρών μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν κατέρρευσε η οροφή ξενοδοχείου πάνω σε όλους [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Γάμος 25.000 λιρών μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν κατέρρευσε η οροφή ξενοδοχείου πάνω σε όλους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Πηγαίναμε να συναντήσουμε το προσωπικό για να συζητήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με το πάρτι, όταν ο Τζον παρατήρησε πως η οροφή είχε αρχίσει να κουνιέται. Ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και η οροφή κατέρρευσε και έπεσε πάνω μας. Συντρίμμια από τη στέγη με καταπλάκωσαν και ήταν τόσο βαριά που δεν μπορούσα να κινηθώ. Εν τω μεταξύ είχα τρομοκρατηθεί γιατί δεν μπορούσα να βρω την κόρη μου, η οποία ούρλιαζε, ενώ την ίδια στιγμή συνειδητοποίησα πως έτρεχε αίμα από το κεφάλι μου... νόμιζα πως θα πεθάνω», ανέφερε η νύφη.

Γάμος 25.000 λιρών μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν κατέρρευσε η οροφή ξενοδοχείου πάνω σε όλους [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ευτυχώς από το τραγικό συμβάν δεν υπήρχαν απώλειες, αλλά όπως αναφέρει ο γαμπρός στην Daily Mail, η απογοήτευση μετά το ατύχημα ήταν μεγάλη, καθώς η πιο σημαντική μέρα της ζωής τους είχε καταστραφεί εντελώς.

«Νιώσαμε χάλια που οι καλεσμένοι είχαν ξοδέψει τόσα λεφτά για να ταξιδέψουν μέχρι την Κούβα και τελικά συνέβη αυτό», ανέφερε ο ίδιος. Πάντως, οι περισσότεροι καλεσμένοι γλίτωσαν από τα χειρότερα, έχοντας κάποια κατάγματα ή ράμματα, ενώ η νύφη είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το μάτι, για τα οποία έκανε και η ίδια 10 ράμματα.

Γάμος 25.000 λιρών μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν κατέρρευσε η οροφή ξενοδοχείου πάνω σε όλους [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Γάμος 25.000 λιρών μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν κατέρρευσε η οροφή ξενοδοχείου πάνω σε όλους [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Όπως ανέφεραν και οι δύο εν τέλει, το ταξίδι τους στην Κούβα ήταν γενικά μία καταστροφή, καθώς όχι μόνο δεν έγινε πάρτι μετά το ατύχημα, αλλά τα ρούχα τους και όλα τα υπάρχοντά τους που χάθηκαν λόγω της κατάρρευσης, δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ. Εκτός αυτού, όλοι οι καλεσμένοι στη συνέχεια αρρώστησαν μέσα στις διακοπές, καθώς προσβλήθηκαν από σαλμονέλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος νύφη Κούβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ