Αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Μπιγιονσέ: «Προσπαθούσε εδώ και μερικά χρόνια να μείνει έγκυος» - iefimerida.gr

Αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Μπιγιονσέ: «Προσπαθούσε εδώ και μερικά χρόνια να μείνει έγκυος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μπιγιονσέ μαζί με τον άνδρα της Τζέι Ζ, καθώς σε μερικούς μήνες η διάσημη τραγουδίστρια θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμά της.

Συγκεκριμένα, η 5χρονη κόρη της Μπλου Αίβι θα αποκτήσει ακόμη δύο αδελφάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο πατέρας της Μπιγιονσέ.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Oct 31, 2016 at 9:51pm PDT

Ωστόσο, σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον της Μπιγιονσέ, η εγκυμοσύνη της δεν ήταν εύκολη υπόθεση, μιας και η ίδια προσπαθούσε εδώ και μερικά χρόνια να μείνει έγκυος.

«Ήθελαν πολύ να ξαναγίνουν γονείς, και μετά από μερικά χρόνια προσπαθειών τα κατάφεραν. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα» είπε η ίδια πηγή στο περιοδικό People.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Sep 2, 2016 at 9:24am PDT

Η Μπιγιονσέ, μάλιστα, είχε πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις της πως θέλει να κάνει κι άλλα παιδιά «Νομίζω πως η κόρη μου χρειάζεται παρέα. Μου άρεσε που ήμουν η μεγαλύτερη αδερφή» είχε δηλώσει στο ABC.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Aug 28, 2016 at 5:39pm PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπιγιονσέ έγκυος δίδυμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ