Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανοίγουν την αυλαία των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας - iefimerida.gr

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανοίγουν την αυλαία των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας θέλουν να κάνουν απόψε Ολυμπιακός και Παναθηναίκός, οι οποίοι αντιμετωπίζουν Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Οι Πειραιώτες (19:30, Cosmote Sport 1) αναμένεται να παραταχτούν με σύστημα 4-4-2, ενώ ο Μπέντο πιθανότατα θα προχωρήσει σε μία κίνηση – έκπληξη, χρησιμοποιώντας τον Παναγιώτη Ρέτσο ως αμυντικό χαφ.

Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου και Σισοκό. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ρέτσος, με εσωτερικούς μέσους τους Ανδρούτσο και Μανθάτη. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάρτινς, με τον Ανσαριφάρντ και τον Καρντόσο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ιντέγε, Παρέδες και Σεμπά.

Από την άλλη ο Σα Πίντο άφησε εκτός αποστολής τους Νικολά Ντιγκινί, Νίκο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Τσατσόπουλο για λόγους τακτικής, καθώς και τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (ενοχλήσεις στο ισχιακό από το ματς με τον Παναιτωλικό).

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Πλατέλλας, Μπάγκα, Ουμπίδες, Κατράνης, Παντελιάδης, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Μπρίτο, Ντάουντα, Κυριακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Λημνιός, Τόνσο.

Χωρίς Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός, με Καλτσά ο Αστέρας

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός (17:15, Cosmote Sport 1) θέλει ένα καθαρό σκορ από τον πρώτο αγώνα, αφού μετά το πρωτάθλημα που χάθηκε, το Κύπελλο είναι ο διακαής πόθος του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Στο αγωνιστικό, την «εστία θα υπερασπιστεί ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέντο και Χουλτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ζέκα με τον Ρέις (ή τον Λουντ. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Εμποκού και Βιγιαφάνιες, με τον Κλωναρίδη σε οργανωτικό ρόλο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Πίσπας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Εκτός είναι οι Λέτο, Τελάντερμ, Κουρμπέλης και Μπουμάλ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει στην διάθεση του τον Νίκος Καλτσά, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν την περασμένη εβδομάδα κι έτσι τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ,Γιαννούλης, Σελίν, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Μάσα, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Μπαστιάνος, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ