Το Toyota Yaris ανανεώθηκε - iefimerida.gr

Το Toyota Yaris ανανεώθηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Toyota έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία για την ανανεωμένη έκδοση του Yaris, η οποία είναι αποτέλεσμα μιας επένδυσης ύψους 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Συνολικά έχουν αλλάξει περισσότερα από 900 σημεία του αυτοκινήτου, ενώ οπτικά η καινούργια εκδοχή του υπερ- μίνι της Toyota ξεχωρίζει από τις διαφοροποιήσεις στη μάσκα και τους προβολείς, καθώς και από τις αλλαγές στο πίσω μέρος του -συγκεκριμένα στα φώτα, τον προφυλακτήρα και την πίσω πόρτα.

Στο εσωτερικό πέρα από τις συνηθισμένες σε αυτές τις περιπτώσεις αλλαγές στα υλικά και τις επενδύσεις υπάρχει και μια νέα οθόνη πληροφοριών 4,3 ιντσών στον πίνακα οργάνων, ενώ διαθέσιμα θα είναι και αρκετά συστήματα υποβοήθησης.

Αλλαγή υπάρχει και κάτω από το καπό, καθώς ο γνωστός τετρακύλινδρος 1.33 έχει αντικατασταθεί από έναν καινούργιο κινητήρα 1.500 κυβικών και 110 ίππων. Παράλληλα στο υβριδικό έχουν γίνει επεμβάσεις προκειμένου να βελτιωθεί και άλλο ο πολιτισμένος χαρακτήρας του.

Το Toyota Yaris ανανεώθηκε | iefimerida.gr 0
Το Toyota Yaris ανανεώθηκε | iefimerida.gr 1
Το Toyota Yaris ανανεώθηκε | iefimerida.gr 2
Το Toyota Yaris ανανεώθηκε | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Toyota Yaris 2017
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ