Τραγωδία στην Κατερίνη από φωτιά σε διαμέρισμα: Νεκρή 12χρονη, κλινικά νεκρή η μητέρα της [βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Κατερίνη από φωτιά σε διαμέρισμα: Νεκρή 12χρονη, κλινικά νεκρή η μητέρα της [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Κατερίνη, όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πολυκάτοικίας η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου και συγκεκριμένα στο σαλόνι αυτού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Αν και η έκτασή της ήταν μικρή, εκδηλώθηκε πολύς καπνός ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τις αισθήσεις τους μία 46χρονη γυναίκα και η κόρη της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα της φωτιάς η μητέρα βρισκόταν στο σαλόνι και η κόρη στο υπνοδωμάτιο. Και οι δύο ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κατερίνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 12χρονης. Η μητέρα θεωρείται κλινικά νεκρή και νοσηλεύεται διασωληνωμένη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά Κατερίνη διαμέρισμα μητέρα κόρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ