Εξιχνιάστηκε η ληστεία των ΕΛΤΑ της Ανδραβίδας -Τρεις συλλήψεις - iefimerida.gr

Εξιχνιάστηκε η ληστεία των ΕΛΤΑ της Ανδραβίδας -Τρεις συλλήψεις

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιχνιάστηκε η ληστεία που είχε γίνει την 1 Φεβρουαρίου στα ΕΛ.ΤΑ. Ανδραβίδας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία τριών ανδρών, ηλικίας 34, 24 (οι οποίοι ήταν αδέλφια) και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης ληστείας κατά συναυτουργία, της κλοπής και της παράνομη οπλοκατοχής.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν, χθες (6/2) το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας για αυτόφωρα αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος και ο 20χρονος, πήγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στα ΕΛ.ΤΑ. Ανδραβίδας, όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή κυνηγετικού όπλου και αφαίρεσαν 920 ευρώ. Μάλιστα κατά τη διαφυγή τους απείλησαν αστυνομικούς με όπλο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των τριών δραστών, οι οποίοι προσήχθησαν χθες το απόγευμα, στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν προσχεδιάσει την διάπραξη της ληστείας και για το σκοπό αυτό είχαν διαπράξει δύο επιπλέον κλοπές.

Πιο συγκεκριμένα, στις 31 Ιανουαρίου ο 34χρονος με τον 20χρονο, είχαν αφαιρέσει από την Πάτρα, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κατά την διάρκεια της ληστείας , ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα, είχαν αφαιρέσει το κυνηγετικό όπλο από την περιοχή του Λάππα Αχαΐας. Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων του 24χρονου προέκυψε ότι, σε βάρος εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛ.ΑΣ. ληστεία ΕΛΤΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ