Ο Ομπάμα κάνει σέρφινγκ, ζει την καλή ζωή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα κάνει σέρφινγκ, ζει την καλή ζωή [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα πέρασε αξέχαστες διακοπές στην Καραϊβική με τον δισεκατομμυριούχο φίλο του Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Νέες φωτογραφίες είδαν τον φως της δημοσιότητας από τις στιγμές χαλαρότητας και ξεκούρασης που πέρασε με την σύζυγό του, δίπλα στον ιδρυτή της Virgin, ιδιοκτήτη ιδιωτικού νησιού.

Ο Ομπάμα κάνει σέρφινγκ, ζει την καλή ζωή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο Ομπάμα κάνει σέρφινγκ, ζει την καλή ζωή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ο Ομπάμα κάνει σέρφινγκ, ζει την καλή ζωή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ο Ομπάμα κάνει σέρφινγκ, ζει την καλή ζωή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Ο 55χρονος πρώην αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και είχε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του σε πολλά σπορ.

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα πέρασαν περίπου μια εβδομάδα στο ιδιωτικό νησί του Μπράνσον, ο οποίος δήλωσε ότι αποτελεί «τιμή» για εκείνον να τους φιλοξενεί.

Ο επιχειρηματίας και φίλος του Ομπάμα πριν λίγες ημέρες έγραψε για την τιμή που είχε να τον επισκεφθεί ο πρώην πλανητάρχης, κατόπιν δικής του πρόσκλησης, στο νησί του. «Μια από τις πρώτες ιστορίες που μου είπε ο Ομπάμα όταν μαζί με την Μισέλ έφθασαν στο Μοσκίτο ήταν πώς, λίγο πριν εκλεγεί πρόεδρος, έκανε σέρφινγκ κάπως επικίνδυνα, στη Χαβάη.

«Ο επικεφαλής της ομάδας ασφάλειάς του, τότε τον είχε πλησιάσει, μόλις επέστρεψε στη στεριά, και του είπε: '' Αυτή ήταν η τελευταία φορά που κάνατε σέρφινγκ για τα επόμενα οκτώ χρόνια''. Ετσι, για τα επόμενα οκτώ χρόνια δεν έκανε σέρφινγκ, απολάμβανε απλά τα σπορ στο νερό ή έκανε άλλα πράγματα που αγαπούσε. Ετσι ήταν τεράστια τιμή μου να του προσφέρω την ευκαιρία να κάνει κάιτ σέρφινγκ!», έγραψε ο Μπράνσον.

Ο Ομπάμα κάνει σέρφινγκ, ζει την καλή ζωή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4
Ο Ομπάμα κάνει σέρφινγκ, ζει την καλή ζωή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έχει δύο ιδιωτικά νησιά στις βρετανικές Παρθένες Νήσους, το Necker Island (παρακάτω) και το Moskito Island:

Ο Ομπάμα κάνει σέρφινγκ, ζει την καλή ζωή [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ομπάμα σερφινγκ εικόνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ