Τζανακόπουλος για δημοσκόπηση Rass: Υπάρχει κοινωνική δυσκολία από τα μέτρα που έχουν συσσωρευθεί - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος για δημοσκόπηση Rass: Υπάρχει κοινωνική δυσκολία από τα μέτρα που έχουν συσσωρευθεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη δημοσκόπηση της Rass που δημοσιεύει σήμερα το iefimerida.gr ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει κοινωνική δυσκολία από τα μέτρα που έχουν συσσωρευθεί, ενώ καταλόγισε λάθη στους δημοσκόπους.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, «είναι λογικό για μια κυβέρνηση όπως η δική μας να έχει κοινωνική και πολιτική φθορά», προσθέτοντας πως «δεν αποτυπώνουν πάντα με σαφή τρόπο τις κοινωνικές διαθέσεις».

Επικαλούμενος μάλιστα τις δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ, σημείωσε πως «ήθελαν την κυρία Κλίντον μπροστά. Αυτός που έκανε λάθος ήταν οι δημοσκόποι».

Στο σημείο αυτό, παραδέχθηκε πως «υπάρχει μια έντονη κοινωνική δυσκολία, καθώς τα μέτρα που έχουν συσσωρευθεί δημιουργούν επιβάρυνση, αλλά με το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και το πέρασμα σε μια σταθερή συγκυρία η κυβέρνηση θα ανακάμψει και θα δώσει τη μάχη των εκλογών το 2019 για την επανεκλογή της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ