Εμανουέλ Μακρόν: Δεν έχω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ! [εικόνες] - iefimerida.gr

Εμανουέλ Μακρόν: Δεν έχω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φήμη διατρέχει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους κοσμικούς κύκλους εδώ και μήνες: ο Εμανουέλ Μακρόν έχει κρυφή ερωτική σχέση με τον πρόεδρο του Radio France, Ματιέ Γκαλέ.

Το επιτελείο Μακρόν αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, από τη στιγμή που υπάρχουν φωτογραφίες των δύο ανδρών από κοινές συνεντεύξεις Τύπου, οι οποίες θα μπορούσαν να βλάψουν την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου προέδρου, ο οποίος φέρεται φαβορί για τη νίκη στις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία.

Ετσι, το βράδυ της Τρίτης ο Μακρόν χαροποίησε τους οπαδούς του κάνοντας αιφνιδιαστική εμφάνιση σε συγκέντρωση στο θέατρο Μπομπινό, στο Παρίσι, χωρίς να τον περιμένουν. Ενώπιόν τους εκφώνησε μια ομιλία που προκάλεσε αίσθηση, αφού θέλησε να σταματήσει τις φήμες για την υποτιθέμενη ερωτική του σχέση με τον Ματιέ Γκαλέ.

«Είμαι αυτός που είμαι, δεν έχω τίποτα να κρύψω», δήλωσε ο ιδρυτής του κινήματος Εμπρός! «Ακούω ότι είμαι διπρόσωπος, ότι έχω μια κρυφή ζωή και άλλα πράγματα... Είναι δυσάρεστο για την Μπριζίτ (σ.σ.: τη σύζυγό του) και επειδή μοιράζομαι μαζί της τις ημέρες και τις νύχτες μου, αναρωτιέμαι πώς τα καταφέρνω», είπε σε ειρωνικό τόνο.
«Ποτέ δεν έχω προσλάβει τη σύζυγό μου για κάτι τέτοιο», πρόσθεσε ο Μακρόν, κάνοντας αναφορά στο σκάνδαλο της Πενέλοπι Φιγιόν.

Εμανουέλ Μακρόν: Δεν έχω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ! [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Αν σας λένε ότι έχω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ, τότε πρόκειται για το ολόγραμμά μου, δεν μπορεί να είμαι εγώ αυτός», επέμεινε ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές.

Εμανουέλ Μακρόν: Δεν έχω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ! [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Εμανουέλ Μακρόν απαντά στις φήμες για ομοφυλοφιλία, αλλά δεν είχε ποτέ επιτεθεί με ονόματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εμμανουέλ Μακρόν Ματιέ Γκαλέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ