Βρετανία: Εμαθε ότι έχει «εβδομάδες ζωής» και την επόμενη ώρα παντρεύτηκε - iefimerida.gr

Βρετανία: Εμαθε ότι έχει «εβδομάδες ζωής» και την επόμενη ώρα παντρεύτηκε

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INDEPENDENT
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC που πάσχει από καρκίνο, παντρεύτηκε τη σύντροφό του, στο νοσοκομείο, λίγη ώρα αφού ενημερώθηκε ότι έχει μερικές εβδομάδες ζωής.

Πρόκειται για τον Στιβ Χιούλετ, έναν 50αρη, ο οποίος αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου «μέσα σε μία ώρα» αφού έμαθε ότι η θεραπεία για τον καρκίνο στον οισοφάγο που ακολουθεί, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προετοιμασίες ξεκίνησαν όταν ο γιατρός του σε νοσοκομείο του Τσέλσι του είπε ότι έχει «εβδομάδες, πιθανώς μήνες» να ζήσει.

«Το όλο πράγμα οργανώθηκε μέσα σε μία ώρα», είπε ο Χιούλετ ενώ στάθηκε και στη βοήθεια που του προσέφερε το προσωπικό του νοσοκομείου με τις νοσοκόμες να τους φτιάχνουν ανθοδέσμες και γαμήλια τούρτα.

Ο Χιούλετ είναι πατέρας τριών παιδιών και γράφει παράλληλα για τον Guardian. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδέα του γάμου ανήκε στην πρώην σύζυγό του που ήταν μαζί του στο νοσοκομείο μαζί με τα παιδιά και την νυν -πλέον- σύζυγό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ