10 πράγματα που χρειάζεται απαραιτήτως κάθε μεγάλο ή μικρό σαλόνι - iefimerida.gr

10 πράγματα που χρειάζεται απαραιτήτως κάθε μεγάλο ή μικρό σαλόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διακόσμηση ενός σαλονιού είναι πρόκληση, όχι μόνο για τους επαγγελματίες διακοσμητές αλλά και για εσάς, που πρέπει να αποφασίσετε πως θα διαχειριστείτε ένα χώρο, ο οποίος μπορεί να ποικίλει σε μέγεθος.

Αλλοτε μεγαλύτερο και άλλοτε μικροσκοπικό το σαλόνι είναι πάντοτε η «φωλιά» στην οποία χαλαρώνετε και απολαμβάνετε στιγμές ξεγνοιασιάς σινγκλ, με οικογένεια ή φίλους. Είναι το δικό σας «πάμπλικ σπέις».

Στόχος στη διακόσμηση του δεν είναι μόνο η λειτουργικότητα του μέσα από την αξιοποίηση κάθε γωνιάς του, αλλά το στιλ και η κομψότητα, που θα το κάνουν πιο ελκυστικό, ευχάριστο και φιλόξενο.

Για να το πετύχετε αυτό, δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε μια περιουσία.

Οι διακοσμητές άλλωστε υποστηρίζουν πως δέκα πράγματα – πέρα από τον καναπέ και τις πολυθρόνες - ανήκουν στη λίστα με τα «απαραίτητα» και είναι δυνατόν να κάνουν τη θεαματική αλλαγή στο χώρο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση ντιζάιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ