Εκβίαζαν τον Μπέκαμ για 1 εκατ. λίρες - Γιατί δεν υπέκυψε ο Αγγλος σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκβίαζαν τον Μπέκαμ για 1 εκατ. λίρες - Γιατί δεν υπέκυψε ο Αγγλος σταρ [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσο περνούν οι μέρες έρχονται ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας για τη διαρροή των συνομιλιών του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Σιμόν Ολιβέιρα.

Την ώρα που στην Αγγλία, ο Τύπος ξεσπά κατά του Ντέιβιντ Μπέκαμ και του «εκνευρισμού» που εμφάνισε στην ανταλλαγή email με τον Ολιβέιρα όταν δεν προτάθηκε για τον τίτλο του «Σερ», ο 41χρονος πρώην ποδοσφαιριστής συνεχίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητά του σαν να μην άλλαξε τίποτα.

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στο Λονδίνο, λίγο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησής του την ώρα που η σύζυγός του Βικτόρια Μπέκαμ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου διοργανώνει το δικό της fashion show.

Εκβίαζαν τον Μπέκαμ για 1 εκατ. λίρες - Γιατί δεν υπέκυψε ο Αγγλος σταρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση και γι' αυτόν μιλούν οι δικηγόροι του αλλά και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του σταρ, Σιμόν Ολιβέιρα.

Αυτός ήταν που γνωστοποίησε πως οι εκβιαστές ζήτησαν ένα ποσό από 500.000 λίρες έως 1 εκατομμύριο προκειμένου να διαγράψουν όλα τα αρχεία, με τον ποδοσφαιριστή να δίνει εντολή στον Ολιβέιρα να μην κάνει δεκτό το αίτημά τους.

Μάλιστα είχε ενημερωθεί και η αστυνομία, η οποία γνώριζε πολύ πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο τι ακριβώς συνέβαινε.

Ουσιαστικά, στον Μπέκαμ χρεώνουν πως ό,τι έκανε με την Unicef αποσκοπούσε στο να κερδίσει τον τίτλο του «Σερ» το 2014, ωστόσο αυτό που απαντά η πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή, είναι πως ακόμη και όταν αυτό δεν συνέβη, ο 41χρονος συνέχισε να προσφέρει έργο μέσω της Unicef.

Όσο για τα έγγραφα που τον εμφανίζουν να ζητά χρήματα ακόμη και για τις πιο απλές μετακινήσεις του, έρχεται ουσιαστικά η επίσημη ανακοίνωση της Unicef να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Σε αυτήν κάνει λόγο για απόλυτη στήριξη στον Άγγλο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει τον πολύτιμο χρόνο του αλλά και την προσωπικότητά για να βοηθήσει στο δύσκολο έργο του οργανισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Μπέκαμ εκβιασμός football leaks
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ