Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει για τη συνάντηση με τη Ρότσιλντ - iefimerida.gr

Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει για τη συνάντηση με τη Ρότσιλντ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στις καταγγελίες του για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι και τη συνάντησή του με την επενδυτική τράπεζα Ρότσιλντ.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αν δεν υπάρχει σύμβαση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους(ΟΔΔΗΧ) με την Ρότσιλντ, όπως μάλιστα ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, τότε υπάρχουν ερωτήματα γιατί ο πρωθυπουργός πήγε και συναντήθηκε με την εταιρεία στο Παρίσι, και μάλιστα κρυφά.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει σήμερα μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου αν υπάρχει ή όχι σύμβαση με την Ρότσιλντ, ενώ διερωτήθηκε γιατί δεν έχει πει κουβέντα για την υπόθεση ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος στο παρελθόν έχει επιτεθεί επανειλημμένα στην επενδυτική τράπεζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ