Μεταγραφή στο φινάλε για Παναθηναϊκό - Αποκτά τον Σουηδό φορ Μόλινς [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεταγραφή στο φινάλε για Παναθηναϊκό - Αποκτά τον Σουηδό φορ Μόλινς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Γκιγέρμο Μόλινς, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Ο 28χρονος φορ, είδε την καριέρα του να μην παίρνει την ανοδική πορεία που ήθελε, εξαιτίας των δύο σοβαρών τραυματισμών στα γόνατα. Υπέστη ρήξη χιαστού τόσο το 2011 όσο και το 2014 και ουσιαστικά δεν επέστρεψε ποτέ στην κατάσταση στην οποία συστήθηκε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Μάλμε.

Ενα αποτυχημένο πέρασμα από την Άντερλεχτ και την Μπέτις, τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην Σουηδία για την Μάλμε, πριν κάνει το μακρινό ταξίδι για την Κίνα, όπου δεν σκόραρε σε 14 εμφανίσεις.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά στις ιατρικές εξετάσεις, τότε ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του έτους και θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση του τριφυλλιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ