Παναθηναϊκός: Φέρνει τον Μόλινς για την επίθεση - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Φέρνει τον Μόλινς για την επίθεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Γκιγιέρμο Μόλινς είναι προ των πυλών του Παναθηναϊκού.

Ο Σουηδός επιθετικός αναμένεται στην Αθήνα και την Τρίτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να τελειώσει το deal με τον ΠΑΟ. Αύριο θα περάσει από μια σειρά εξετάσεων, εργομετρικών και ιατρικών για να διαπιστωθεί η κατάστασή του (είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς) και εφόσον είναι όλα καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι». Ο Μόλινς είχε στην καριέρα του δύο σοβαρούς τραυματισμούς, ρήξη χιαστών και στα δύο γόνατα αλλά τις έχει ξεπεράσει και έχει κάνει χρονιές με αρκετές συμμετοχές.

Για τον Σουηδό επιθετικό, με καταγωγή από Ουρουγουάη, έχει δώσει την συγκατάθεσή του ο Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος έχει συλλέξει αρκετά στοιχεία για αυτόν αλλά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, φυσικά -και οι δύο- έχοντας λάβει υπόψη τους την χρονική στιγμή και τα οικονομικά δεδομένα. Μπορεί να αγωνιστεί και ως φουνταριστός επιθετικός αλλά και ως περιφερειακός.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Μόλινς αρνήθηκε το περασμένο καλοκαίρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάλμε στην οποία ήταν αρχηγός της ομάδας και άντ' αυτού αποφάσισε να μεταβεί στην Κίνα, συμφωνώντας για συμφωνία με συμβόλαιο έξι μηνών και οψιόν επέκτασης της συνεργασίας (από αμφότερες τις πλευρές) για ακόμα δύο χρόνια.

Στα τέλη του Δεκέμβρη διαπραγματεύτηκε καλύτερους όρους συμφωνίας με την κινεζική ομάδα αλλά δεν βρήκε το συμβόλαιο που επιθυμούσε με συνέπεια στις 31 του Γενάρη να μείνει ελεύθερος.

Μέχρι σήμερα ο Μόλινς έχει αγωνιστεί σε Μάλμε, Αντερλεχτ, Μπέτις και στην κινέζικη Μπεγίνγκ Ρένχε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός μολινς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ