Επιμένει η ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι ένοχος -Δεν βρίσκει ούτε λέξη για το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι - iefimerida.gr

Επιμένει η ΝΔ: Ο Τσίπρας είναι ένοχος -Δεν βρίσκει ούτε λέξη για το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλο περί «καταγγελίες άνευ περιεχομένου» για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Τσίπρας είναι πανικόβλητος, γιατί είναι ένοχος. Δεν βρίσκει ούτε μια λέξη για το μυστικό ταξίδι στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, τις ιδιωτικές και άλλες συναντήσεις του και όσα κρύβονται πίσω από αυτές. Τα ερωτήματα που έχουν τεθεί είναι αμείλικτα. Να μην έχουν, όμως, καμία αμφιβολία ότι ο ελληνικός λαός θα μάθει την αλήθεια», τόνισε αρχικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και συνέχισε: Όσο για την επιχείρηση συκοφάντησης και λάσπης ενάντια στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τη σύζυγό του, είναι καταδικασμένη να αποτύχει, γιατί βασίζεται σε ψέματα που ο κ. Τσίπρας είναι εθισμένος να χρησιμοποιεί. Άλλωστε, γι’ αυτές τις αθλιότητες οι κοινοί συκοφάντες θα κριθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη και οι πολιτικοί καθοδηγητές τους, σύντομα, από τον ελληνικό λαό».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ