Βαρβιτσιώτης για Μουζάλα: Να αφήσει τα κλάματα και να αναλάβει τις ευθύνες του - iefimerida.gr

Βαρβιτσιώτης για Μουζάλα: Να αφήσει τα κλάματα και να αναλάβει τις ευθύνες του

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O τομεάρχης της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κάλεσε τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα να αφήσει «τα κλάματα μπροστά στις κάμερες» και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αφορμή στάθηκε η ένταση στο Ελληνικό κατά την επίσκεψη του Υπουργού.

«Η επιβολή της νομιμότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες είναι ευθύνη της Κυβέρνησης και όχι των μεταναστών», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Μετά τις άθλιες εικόνες του χειμώνα, τους νεκρούς από αναθυμιάσεις, φθάσαμε σήμερα στα άβατα ανομίας. Η επιβολή της νομιμότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες είναι ευθύνη της Κυβέρνησης και όχι των μεταναστών. Ο κ. Μουζάλας δεν είναι κατήγορος, αλλά απολογούμενος. Ας αφήσει, επιτέλους, τα κλάμματα μπροστά στις κάμερες και ας αναλάβει τις ευθύνες του. Για το ”πάρτι” των Μ.Κ.Ο., που έχουν υποκαταστήσει τη λειτουργία του Κράτους, αυτός και ο κ. Τσίπρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι. Ζητάμε από την Κυβέρνηση να υλοποιήσει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Με διάκριση προσφύγων και παράνομων μεταναστών, δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης για τους παραβατικούς, αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και αξιοποίηση, με διαφάνεια, της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ