17χρονη μαθήτρια ήταν το πτώμα στο εξοχικό της βασίλισσας της Αγγλίας - iefimerida.gr

17χρονη μαθήτρια ήταν το πτώμα στο εξοχικό της βασίλισσας της Αγγλίας

17χρονη μαθήτρια ήταν το πτώμα στο εξοχικό της βασίλισσας της Αγγλίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα 17χρονο κορίτσι από την Λετονία, την Αλίσα Ντμιτρίεβα που αγνοούνταν από το καλοκαίρι, ανήκει τελικά το πτώμα που βρέθηκε στο εξοχικό της βασίλισσας της Βρετανίας Ελισάβετ στο Σάντριγχαμ, την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, που ταυτοποίησε το πτώμα της άτυχης μαθήτριας με βάση το DNA και τα αποτυπώματα της παλάμης της, η Αλίσα Ντμιτρίεβα έμενε εδώ και τρία χρόνια σε ένα νοικιασμένο σπίτι στο Κέιμπριτζσιρ μαζί με την οικογένειά της αλλά τα ίχνη της είχαν χαθεί από τον περασμένο Αύγουστο.

Η μητέρα της 17χρονης έπιασε δουλειά σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας τροφίμων και έπειτα από λίγους μήνες ήρθαν στη χώρα ο σύζυγος και οι δύο της κόρες μαζί με την γιαγιά.

Τα ίχνη της Αλίσα Ντμιτρίεβα χάθηκαν στις 31 Αυγούστου όταν εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στην οδό Φράιαρ, ενώ μία εβδομάδα αργότερα η οικογένεια της δήλωσε την εξαφάνισή της. Από τότε η αστυνομία είχε κάνει έρευνες για να τα βρει, με αμοιβή 5.000 λίρες σε οποιονδήποτε έδινε μία σημαντική πληροφορία αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Πλέον, οι ανακριτικές αρχές διενεργούν έρευνα για τον τρόπο θανάτου της Λετονής μαθήτριας και οι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν ότι πιθανώς η κοπέλα να χτυπήθηκε από σκάγια κυνηγών. Το συγκεκριμένο σημειο όπου βρέθηκε το πτώμα της την Πρωτοχρονιά χρησιμοποιείται τακτικά για κυνήγι φασιανού και πέρδικας, ενώ συχνά το επιβλέπουν μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ