Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 6 μήνες στον Λάσκαρη - iefimerida.gr

Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 6 μήνες στον Λάσκαρη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλλε ποινή απογόρευσης εισόδου από όλα τα γήπεδα για έξι μήνες στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Λάσκαρη, για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Μετά το ματς με τους «πράσινους» ο Λάσκαρης είχε ρίξει... βόμβες στη συνέντευξη Τύπου στο «Nick Galis Hall». Μεταξύ άλλων το «αφεντικό» των «κίτρινων» είχε μιλήσει για τις αποφάσεις των διαιτητών, τον ΕΣΑΚΕ και την «εύνοια των ομάδων της Euroleague».

Για τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον τιμώρησε με έξι μήνες μακριά από τα γήπεδα και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

8/6-2-2017
ΑΡΗΣ

Επιβάλλεται:

1) Στον κ Νικόλαο Λάσκαρη του Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΡΗΣ ΚΑΕ, για την από 22-11-2016 δημόσια δήλωση του με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και για χρονική διάρκεια 6 μηνών από τη δημοσίευση της παρούσας, και πρόστιμο 5.000,00€ και

2) Στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ χρηματικό πρόστιμο 15.000,00€, για την ως άνω δημόσια δήλωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης λασκαρης ποινή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ