Απολαυστική Μελίσα Μακάρθι: Κάνει φέτες τον νέο εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου [βίντεο] - iefimerida.gr

Απολαυστική Μελίσα Μακάρθι: Κάνει φέτες τον νέο εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε το Saturday Night Live χρειάστηκε λίγα λεπτά μέχρι να καταλάβει τι συμβαίνει.

«Η καθημερινή ενημέρωση από το Λευκό Οίκο με τον Σον Σπάισερ». Μια φωνή έκανε την ανακοίνωση. Στη συνέχεια ένα πρόσωπο που έμοιαζε στον Σον Σπάισερ περπάτησε πάνω στη σκηνή και πλησίασε το αυτοσχέδιο βάθρο. Το πιθανότερο είναι ότι οι τηλεθεατές από τα σπίτια τους αναρωτήθηκαν... ποιος είναι, αν έχουν στραβισμό, αν... πάνε καλά και μετά πάλι: Ποιος είναι;

Mετά από μερικά γαλλικά που ακούστηκαν όλοι κατάλαβαν ότι στις οθόνες τους βρισκόταν η Μελίσα Μακάρθι σε μια από τις πιο πετυχημένες της μεταμφιέσεις. Με ύφος, θράσος και φωνή αντίστοιχη του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, η Μακάρθι, τσαντισμένη από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων επιχείρησε να πετάξει σε κάποιον από αυτούς το πόντιουμ, ενώ κάποια άλλη στιγμή, εμφανώς αγανακτισμένη, έβγαλε το... όπλο της!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελίσα Μακάρθι Λευκός Οίκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ