Αστυνομικός έπιασε ληστή και έγινε viral για τον πιο περίεργο λόγο -Είχε ντυθεί... καμηλοπάρδαλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Αστυνομικός έπιασε ληστή και έγινε viral για τον πιο περίεργο λόγο -Είχε ντυθεί... καμηλοπάρδαλη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς θα σου φαινόταν αν πήγαινες σε ένα εμπορικό κέντρο για ψώνια και ξαφνικά έβλεπες έναν κλέφτη να τρέχει και πίσω του να τον κυνηγούν 5 άνθρωποι φορώντας στολή... καμηλοπαρδάλης; Σίγουρα θα νόμιζες πως πρόκειται για γύρισμα σε ταινία...

Κάτι τέτοιο, όμως, συνέβη στην πραγματικότητα στο Μπρίξτον της νότιας Αγγλίας, όταν ένας αστυνομικός αποφάσισε να κάνει το καθήκον του, όταν είδε έναν κλέφτη να βγαίνει από ένα πολυκατάστημα, ακόμη κι αν ήταν εκτός υπηρεσίας.

Ο Μπεν Πέρκινς, ο οποίος είναι αστυνομικός, ντύθηκε (μαζί με την παρέα του) καμηλοπάρδαλη και έκανε τη βόλτα του στο κατάστημα «TK Maxx».

Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να μην κάνει τα στραβά μάτια μόλις είδε έναν κλέφτη να το σκάει από ένα μαγαζί και έτσι όλοι μαζί τον πήραν στο κυνήγι, έχοντας αυτή την αστεία αμφίεση.

Μάλιστα, ο Πέρκινς και η παρέα του έριξαν κάτω στο έδαφος τον ληστή, ακινητοποιώντας τον, ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία.

Αστυνομικός έπιασε ληστή και έγινε viral για τον πιο περίεργο λόγο -Είχε ντυθεί... καμηλοπάρδαλη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο αστυνομικός, δημοσίευσε μετά στο Twitter μία φωτογραφία με την παρέα που ήταν αστεία ντυμένοι, γράφοντας «Δεν είμαι σίγουρος αν αυτός ήταν στόχος ζωής, αλλά μόλις βοήθησα τον Λάμπεθ να «πιάσει» έναν κλέφτη, ενώ εγώ ήμουν ντυμένος ως καμηλοπάρδαλη».

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες του Twitter να την αναδημοσιεύουν δεκάδες φορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομικός καταδίψξη καμηλοπάρδαλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ