Θεοχαρόπουλος: Σόιμπλε και Τσίπρας οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο - iefimerida.gr

Θεοχαρόπουλος: Σόιμπλε και Τσίπρας οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι θα μπορούσαν να στηρίξουν μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με πρόσωπα όχι κατ´ ανάγκη στελέχη τους αλλά ευρείας αποδοχής που θα βγάλουν τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο.

Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για το ότι δεν ολοκληρώνεται η διαπραγμάτευση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα συνεχώς και νέα μέτρα. Σοιμπλε και Τσίπρας οδηγούν τη χώρα σε αδιέξοδο , χρειάζεται μια νέα πολιτική, όσο δεν κλείνει η διαπραγμάτευση η χώρα δεν θα έχει χρήματα σε λίγο. Γι αυτό και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζήτησε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης όπως είπε με πρόσωπα ευρείας αποδοχής με άλλον πρωθυπουργό εκτός του κ. Τσίπρα που ευθύνεται για τα σημερινά αδιέξοδα με πρόσωπα τεχνοκράτες ή πολιτικούς. Αυτό θα μπορούσε να γίνει είτε σε μια συμφωνία εθνικής συνεννόησης τώρα, είτε θα το επιβάλει ο ελληνικός λαός μέσα από τις εκλογές.

Διερωτήθηκε ακόμη ο κ. Θεοχαρόπουλος για το αν η χώρα πηγαίνει μπροστά ή αντιμετωπίζονται μεγάλα προβλήματα από τον διχαστικό τεχνικό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το αν πήγε ο πρωθυπουργός στο Παρίσι με το αεροσκάφος ή για τα φορολογικά θέματα του κ. Μητσοτάκη. Ετσι θα συζητάμε για τη χώρα με αυτούς τους όρους ;
Τέλος ο κ. Θεοχαρόπουλος εμφανίστηκε ανήσυχος από την έως τώρα πολιτική του Αμερικανού προέδρου Ντ. Τραμπ ενώ χαρακτήρισε ελπιδοφόρο το γεγονός πως ο κ. Σουλτς έχει την προτίμηση όπως φαίνεται των Γερμανών ψηφοφόρων σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έναντι της κ. Μερκελ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος ΔΗΜΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ