Κουλούρης:«Με καταστρέφουν για ένα κόκκινο -Το παιδί μου κλαίει συνεχώς» - iefimerida.gr

Κουλούρης:«Με καταστρέφουν για ένα κόκκινο -Το παιδί μου κλαίει συνεχώς»

Κίμων Κουλούρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κίμων Κουλούρης επιμένει και εξακολουθεί να δίνει μία εντελώς διαφορετική διάσταση στο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Ο ίδιος διαψεύδει τα όσων μαρτυρούν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Σήμερα το πρωί σε συνέντευξη του στον ΒΗΜΑ FM, o πρώην υπουργός δήλωσε «το αυτοκίνητο ούτε που τον άγγιξε τον αστυνομικό», ενώ αμφισβήτησε ότι ο ίδιος πέρασε με κόκκινο, ενώ δέχθηκε μόνο το γεγονός ότι η άδεια κυκλοφορίας του έχει λήξει.

«Για ένα κόκκινο καταστρέφεται η ζωή μου και κλαίει συνεχώς το παιδί μου» είπε ο Κίμων Κουλούρης και κατήγγειλε ότι οι αστυνομικοί δεν φέρθηκαν καλά στον ίδιο τρομοκρατώντας το 15χρονο παιδί του που επέβαινε στο όχημα. Μάλιστα ανέφερε πως τον αντιμετώπισαν ως τρομοκράτη «μου έφεραν 30 αστυνομικούς, λες και βρήκαν τον τρομοκράτη».

Οσον αφορά στον τραυματισμό του 25χρονου αστυνομικού, ανέφερε: «Πέφτει 1,5 τόνος αυτοκίνητο επάνω σε έναν ανθρώπινο οργανισμό και του προκαλεί διάστρεμμα; Αυτό σημαίνει ότι έπεσα βίαια επάνω του; Ούτε τον άγγιξε, γιατί αν τον άγγιζε δεν θα προκαλούσε διάστρεμμα...»

Ακόμη, ο πρώην υπουργός είπε: «Δεν ξέρω αν πέρασα με κόκκινο» και ζήτησε έλεος, αναρωτώμενος αν είναι έγκλημα που δεν ήταν η άδειά του ανανεωμένη.


Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών

Παρέμβαση της τακτικής Δικαιοσύνης προκάλεσε η υπόθεση του τραυματισμού αστυνομικού από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής το βράδυ του Σαββάτου, καθώς η Ελένη Ράικου, προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, διέταξε να πραγματοποιηθεί προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο κ.Κουλούρης προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον 25χρονο ειδικό φρουρό, αντιστάθηκε στα όργανα της τάξης και προκάλεσε παρακώλυση συγκοινωνιών.

Ταυτόχρονα, διερευνάται τυχόν ευθύνη των αστυνομικών που ενεπλάκησαν, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τήρησαν τις απαραίτητες διαδικασίες και ειδικά εάν έπραξαν ορθώς με το να μην προχωρήσουν στη σύλληψη του πρώην υπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ