Τι απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν δημοσιογράφος του είπε ότι ο Πούτιν είναι «δολοφόνος» [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν δημοσιογράφος του είπε ότι ο Πούτιν είναι «δολοφόνος» [βίντεο]

Φωτογραφία: AP/ Dmitri Lovetsky
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση που έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του, σχετικά με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οταν ο Μπιλ Ο' Ράιλι του Fox News αποκάλεσε «δολοφόνο» τον Ρώσο πρόεδρο, ο Τραμπ αντέδρασε λέγοντας ότι και οι ΗΠΑ δεν είναι τόσο αθώα χώρα.

Στο απόσπασμα της συνέντευξης που δόθηκε στη δημοσιότητα, πριν μεταδοθεί ολόκληρη, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Αμερικανό πρόεδρο αν σέβεται τον Πούτιν και γιατί.

«Τον σέβομαι. Σέβομαι πολλούς ανθρώπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πάω καλά μαζί τους», είπε αρχικά ο Αμερικανός πρόεδρος. Οσο για τους λόγους που σέβεται τον Ρώσο ομόλογό του, ανέφερε: «Είναι ηγέτης της χώρας του. Λέω ότι είναι προτιμότερο να τα πάμε καλά με τη Ρωσία από ότι όχι. Κι αν η Ρωσία μας βοηθήσει στη μάχη κατά του ISIS και της ισλαμικής τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι κάτι καλό. Θα τα πάω καλά μαζί του; Δεν έχω ιδέα».

Σε εκείνο το σημείο ο Ο' Ράιλι σχολίασε «ο Πούτιν είναι δολοφόνος», με τον Τραμπ να του απαντά: «Υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι. Εχουμε πολλούς δολοφόνους. Τι, νομίζεις ότι η χώρα μας είναι τόσο αθώα;».

Watch Bill O’Reilly’s interview with President @realDonaldTrump Sunday at 4p ET during the #SuperBowl pregame show on FOX. pic.twitter.com/OcRVRK8JgR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Βλάντιμιρ Πούτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ