Παναθηναϊκός: «Ντροπή! Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος» - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: «Ντροπή! Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξω φρενών οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τη «σφαγή» στους Ζωσιμάδες.

Λίγα λεπτά μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, «εξαπολύοντας» επίθεση στον διαιτητή Τζήλο και τον επόπτη Δημητριάδη, με αφορμή τα σοβαρά διαιτητικά λάθη τους κόντρα στο «τριφύλλι». Αξίζει να σημειωθεί πως οι πράσινοι αναμένεται την Δευτέρα να ζητήσουν εξηγήσεις από την ΚΕΔ για τα όσα κωμικωτραγικά είδαμε απόψε στα Γιάννενα, δείγμα του αναβρασμού που επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τη σημερινή αλλοίωση αποτελέσματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το διαιτητικό τρίο στα Γιάννενα έχει διαπράξει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος τόσο με την κατακύρωση του αντικανονικού (offside) γκολ των γηπεδούχων και με την μη αποβολή του ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, Καρανίκα που χτύπησε με τον αγκώνα τον Μάρκους Μπεργκ στο πρώτο ημίχρονο, όσο και με τις λανθασμένες υποδείξεις offside εις βάρος ποδοσφαιριστών μας και τον μη καταλογισμό πέναλτι για χέρι εντός περιοχής στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ντροπή να βλέπουμε τέτοιες διαιτησίες στη Super League και η ΚΕΔ πρέπει επιτέλους να λάβει τα μέτρα της για αυτήν την κατάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΠΑΣ Γιάννινα διαιτητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ